Vervaardiging van een prothese...

Specialisme zorgt voor kwaliteit

Wij zijn specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is dus de volledige prothese die wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van een tandarts voor nodig is.

Op verwijzing en/of samenwerking met de tandarts of implantoloog vervaardigen wij geheel zelfstandig ook partiële frameprotheses en overkappingprotheses op wortels of implantaten.

Uitgangspunten en informatie

Gebruik onderstaande tabbladen om meer te lezen over de diverse onderwerpen.

Beproefde technieken en moderne materialen zorgen voor een mooi en esthetisch resultaat. U kunt uw nieuwe kunstgebit eventueel laten voorzien van versterkingen tegen breken of scheuren, een zachte laag in het onder kunstgebit voor meer draagcomfort of een transparante gehemelteplaat in het boven kunstgebit. Als u nog de beschikking heeft over een foto met uw natuurlijke tanden, dan kunt u deze meenemen zodat we uw natuurlijke uitstraling weer kunnen herstellen.

  • Het creëren van een illusie waarbij het lijkt dat u nog eigen tanden heeft
  • Het eventueel verbeteren van het aangezicht als de echte tanden minder esthetisch waren voor de behandeling.
Zoals u van een goede praktijk mag verwachten, staat kwaliteit bij ons voorop. Wij stellen uw wensen centraal, kunnen veel van de voorkomende werkzaamheden zelf verrichten en zorgen voor hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan de kunsttanden (kleur, hardheid en vorm) maar ook aan het fabricageproces (uitharden base, kleur van de basis, etc.). Al met al is het maken van een op maat gemaakte gebitsprothese geen sinecure. Vertrouw daarom uw aangezicht slechts toe aan een gediplomeerde praktijk met een uitstekende staat van dienst.

Onze praktijk biedt een groot scala behandelingen aan. Naast advisering over uw eerste kunstgebit (de zgn. immediaat prothese) verzorgen wij ook in het te doorlopen traject van het plaatsen van een zgn. ‘klikgebit’. Dit is een kunstgebit dat wordt vastgezet op een tweetal implantaten (per kaak). Maar ook een partiële prothese (een plaatje)