Voor een natuurlijk ogend en functionerend kunstwerk!

Welkom bij Tandprothetische praktijk Leónie van Gool, gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses (kunstgebitten).

Een kunstgebit is altijd maatwerk. Wij adviseren u graag welk gebit het beste bij u past voor die natuurlijke en frisse uitstraling. Natuurlijk houden wij altijd rekening met uw individuele wensen. In samenspraak met u gaan we voor het beste resultaat.

Wij staan voor u klaar. Eerste consult altijd gratis.

In 2017 startte Tandprothetische praktijk Leónie van Gool met een haal- en brengservice voor cliënten die minder mobiel zijn of geen mogelijkheid (meer) hebben om zelfstandig onze praktijk te bezoeken.

Tandprotheticus Leónie van Gool: “gezien onze dienstverlening zijn cliënten over het algemeen enigszins op leeftijd. Het overgrote deel daarvan is nog volledig zelfredzaam en bezoekt onze praktijk dan ook gewoon op eigen gelegenheid. Maar wij stelden vast dat er ook een groep is die tussen wal en schip dreigde te raken. Denk bijvoorbeeld aan een mogelijk slecht ter been zijnde oudere, wellicht zonder eigen vervoer, misschien woonachtig in een verzorgingstehuis óf geen kinderen heeft. Op wie doe je dan een beroep? Het aanmeten van een nieuwe gebitsprothese vergt toch een aantal afspraken. En dan kan de lat voor deze mensen wel eens te hoog blijken te liggen. Vandaar dat wij de haal- en brengservice in het leven hebben geroepen. Uniek in de regio. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op!”

Haal- en brengservice

De haal- en brengservice is – in overleg – kosteloos beschikbaar.

Interesse in implantaten? Tijdens een controlebezoek kunnen wij vaststellen of het plaatsen van implantaten voor u een optie is.

Wij verwijzen u dan door naar de tandarts-implantoloog of kaakchirurg, die vervolgens definitief beoordeelt of u voldoende kaakbot heeft om de implantaten in te kunnen verankeren. Zo krijgt uw gebitsprothese een hechte verbinding met uw kaak, terwijl deze toch uitneembaar blijft.

Bezoek onze praktijk z.s.m. als er sprake is van…

  • kapotte- of afhangende mondhoeken,
  • een ingevallen gezicht,
  • moeite met praten (slissen),
  • pijn tijdens het kauwen,
  • etc.

Stationsplein 16 – 1703 WK  Heerhugowaard   |   Tel: 072 – 572 23 22   |   www.tppvangool.nl   |   Aangesloten bij de ONT & KRTP